Park Gródek: Polské Maledivy! Luxusní Dovolená Za Pár Kaček!

Park Gródek: Polské Maledivy! Luxusní Dovolená Za Pár Kaček!

Park Gródek je skrytým klenotem ve Slezském vojvodství. Nachází se v Jaworznu, v klidné a zelené oblasti. Ačkoli se nazývá park, ve skutečnosti se jedná o botanickou zahradu, arboretum. Stará se o něj Slezská botanická zahrada.

Park je nejkrásnější na jaře, kdy kvetou květiny a stromy začínají mít listy. Je to ideální místo pro rodinnou dovolenou. Můžete se zde věnovat mnoha aktivitám, včetně pěší turistiky, cyklistiky a pozorování ptáků. V parku se nachází také několik zajímavých historických památek, včetně hradu a kláštera.Pokud hledáte místo, kde si můžete odpočinout a užít si přírodu, Park Gródek je pro vás ideálním místem.

Polské Maledivy: Úžasná dovolená pouze hodinu z ostravy!

park grodek

Park Gródek je již léta oblíbeným turistickým cílem, kam přijíždějí lidé z celého Polska i ze zahraničí, aby se pokochali přírodními krásami skal a třpytivě modrou vodou. V loňské sezóně se často vyskytoval nedostatek vody, což poněkud kazilo dojem z tohoto místa. Letos na jaře je však vody opět dostatek, což kouzlo parku Gródek jen umocnilo.Pokud hledáte místo, kde byste si mohli odpočinout a užít si pobyt v přírodě, je to určitě to pravé místo pro vás!

Jak strávit dovolenou na polských Maledivách. Je to skvělá možnost, pokud chcete od všeho utéct, ale nemáte moc času ani peněz. Na Maledivy se snadno dostanete autem a během pobytu se můžete věnovat spoustě aktivit.Maledivy jsou skvělou volbou pro dovolenou, pokud chcete od všeho utéct, ale nemáte moc času ani peněz. Na Polské Maledivy se snadno dostanete autem a během pobytu zde můžete podnikat spoustu aktivit. Zde je několik tipů, jak strávit dovolenou na polských Maledivách:

Jak se tam dostat

Maledivy se nacházejí v severní části Polska, asi hodinu cesty od Ostravy. Z Ostravy se tam dostanete po dálnici E75 na sever. Asi po 60 kilometrech sjeďte na sjezd na Złocieniec a sledujte ukazatele na Maledivy.

Aktivity

Na Maledivách se můžete věnovat mnoha aktivitám: Na Maledivách se můžete věnovat mnoha aktivitám. V létě se můžete věnovat koupání, opalování, rybaření a pěší turistice. V zimě můžete lyžovat a jezdit na snowboardu. Na Maledivách je také mnoho skvělých míst, kde se můžete najíst.

Kdy vyrazit

Nejlepší doba pro návštěvu Malediv je od června do srpna. Tehdy je nejteplejší počasí a je zde mnoho aktivit, kterým se můžete věnovat. Pokud chcete Maledivy navštívit s omezeným rozpočtem, září až listopad je nejvhodnější doba pro cestu.

park grodek jaworzno

Pokud tedy hledáte skvělé místo, kde si od všeho odpočinete, polské Maledivy jsou skvělou volbou. Snadno se tam dostanete, čeká vás spousta aktivit a k dispozici je mnoho různých typů ubytování, které vyhoví vašemu rozpočtu. Tak na co ještě čekáte? Začněte plánovat svou cestu ještě dnes!

Park grodek

Park v polském Grodku, který se skládá z krásných zahrad a nachází se na ostrově na Maledivách. Tento malebný park je ideální pro den strávený v přírodě s rodinou a přáteli a nabízí nádherný výhled na oceán.Návštěvníci se mohou procházet zahradami, odpočívat na pláži nebo se koupat v průzračně modrých vodách. V parku se nachází také několik kaváren a restaurací, což z něj činí ideální místo pro strávení dne v přírodě.

Park v polském Grodku je krásná zahrada na ostrově na Maledivách. Je ideální pro den strávený venku s rodinou a přáteli a nabízí nádherný výhled na oceán. Návštěvníci se mohou procházet zahradami, odpočívat na pláži nebo se koupat v průzračně modrých vodách. V parku se nachází také několik kaváren a restaurací, což z něj činí ideální místo pro strávení dne v přírodě.

Vybavení

Vtomto parku se nachází dětské hřiště, basketbalové hřiště, fotbalové hřiště a další. Je to ideální místo pro strávení letního dne s rodinou!Tento park je ideálním místem pro strávení letního dne s rodinou! Je zde dětské hřiště, basketbalové hřiště a fotbalové hřiště. Můžete si zabalit oběd na piknik a užívat si krásného počasí. Jaworzno je skvělé místo k návštěvě a tento park je jen jedním z mnoha důvodů, proč!

Proč je park Gródek jedním z nejlepších míst ke koupání v Polsku

Existuje mnoho důvodů, proč je park ford jaworzno skvělým místem k návštěvě. Park je dobře udržovaný a jeho vybavení je vynikající. Je zde dětské hřiště, basketbalové hřiště a fotbalové hřiště, takže si zde každý najde něco pro sebe. Park se navíc nachází v krásném prostředí, obklopen stromy a zelení. Je to ideální místo k odpočinku a strávení letního dne s rodinou.

Osobně jsem rád trávil čas v parku Ford jaworzno. Je to krásné prostředí a zázemí je vynikající. Ráda trávím čas na dětském hřišti se svými dětmi, které se vždy skvěle baví na houpačkách, skluzavkách a opičích dráhách. Basketbalové hřiště je také velmi zábavné a rád si s kamarády zahraji na hřišti fotbal. Park je rozhodně skvělým místem k návštěvě a všem bych ho vřele doporučil.

V 2024 již bohužel bez zvířat v chatce

polske maledivy cena

Salaš Bacówka byla v parku oblíbenou atrakcí, ale radnice se bohužel rozhodla smlouvu neprodloužit a zvířata zmizela. Stále je však můžeme navštívit v Betlémské komunitě, která se nachází ve čtvrti Dąbrowa Narodowa na ul. Je škoda, že tato atrakce již není v parku k dispozici.konaly se zde různé akce a v neděli jste se mohli zúčastnit mše. Nyní je areál na Bacówce opuštěný a zarostlý. Zdá se, že se o něj nikdo nestará.Salaš Bacówka byla v parku oblíbenou atrakcí, ale radnice se bohužel rozhodla smlouvu neprodloužit a zvířata zmizela. Stále je však můžeme navštívit ve Společenství Betlém, které se nachází ve čtvrti Dąbrowa Narodowa na ul. Škoda, že tato atrakce už v parku není. konaly se tam různé akce a v neděli jste se mohli zúčastnit mše. Nyní je areál na Bacówce opuštěný a zarostlý. Zdá se, že se o něj nikdo nestará.

Doprava do Polských Malediv

Pokud se rozhodnete navštívit Polské Maledivy, můžete se tam dostat různými způsoby. Zde jsou některé z možností dopravy:

Vlastním vozidlem

Pokud máte vlastní auto, můžete se k Polským Maledivám dostat snadno a pohodlně. Park Gródek má dvě poměrně velká parkoviště, kde můžete zaparkovat své vozidlo. První parkoviště se nachází hned za zastávkou PKM „Pieczyska Centrum Nurkowe“, v ulici Jana III Sobieskiego. Druhé parkoviště se nachází přímo u ulice Jaworowa, poblíž městského hřbitova.

Veřejnou dopravou

Pokud nemáte vlastní auto, můžete se k Polským Maledivám dostat také veřejnou dopravou. Z Ostravy můžete jet autobusem Flixbus do Katowic (zastávka Katowice Sądowa) a dále pokračovat vlakem do Jaworzno Szczakowa. Zde můžete využít služeb místních taxi společností, které vás doveze až k parkovišti u Polských Malediv.

Cyklistika

Pokud máte rádi cyklistiku, můžete se k Polským Maledivám dostat také na kole. Z Ostravy se můžete vydat po cyklostezce Odra-Nisa, která vede až do polského města Gliwice. Z Gliwic se pak můžete vydat po cyklostezce, která vás dovede až k Polským Maledivám.

Pěší turistika

Pokud máte rádi pěší turistiku, můžete se k Polským Maledivám dostat také pěšky. Z Ostravy se můžete vydat po turistické trase, která vede přes Beskydy až do Polska. Z Polska pak pokračujte po turistické trase, která vás dovede až k Polským Maledivám.

Ubytování u Parku Gródek

Pokud plánujete navštívit Polské Maledivy a užít si zde koupání a přírodu, budete potřebovat ubytování. Naštěstí je v okolí dostatek možností, jak si zarezervovat příjemné a pohodlné ubytování.

Hotelové pokoje

V Polských Maledivách najdete několik hotelů, které nabízejí pohodlné a moderní pokoje. Mezi nejoblíbenější patří Hotel Pod Różami, který se nachází v centru města a nabízí pokoje různých velikostí. Pokud hledáte luxusnější ubytování, můžete zvolit Hotel Gwarek, který nabízí vířivky a saunu.

Apartmány

Pokud preferujete větší soukromí a nezávislost, můžete si zarezervovat apartmán. V Polských Maledivách najdete mnoho apartmánů, které jsou plně vybavené a nabízejí vám vše, co potřebujete. Mezi nejoblíbenější patří Apartmány U Zuzany, které se nachází v klidném prostředí a nabízejí krásný výhled na okolní přírodu.

Kempy

Pokud máte rádi kempování a chcete ušetřit na ubytování, můžete si zarezervovat místo v jednom z kempů v okolí Polských Malediv. Mezi nejoblíbenější patří Kemp Pieczyska, který se nachází v blízkosti parku Gródek a nabízí vám vše, co potřebujete pro příjemný pobyt v přírodě.

Soukromé pokoje

Pokud hledáte cenově dostupnější ubytování, můžete si zarezervovat soukromý pokoj. V Polských Maledivách najdete mnoho soukromých pokojů, které nabízejí pohodlné ubytování za rozumné ceny. Mezi nejoblíbenější patří Pokoje U Krystyny, které se nachází v blízkosti centra města a nabízejí vám pohodlné ubytování v soukromí.

Cena

Ceny ubytování se liší v závislosti na sezóně a typu ubytování. V období mimo sezónu můžete najít ubytování od 500 Kč za noc. V letní sezóně se ceny mohou zvýšit až na 2000 Kč za noc.

Pokud hledáte levné ubytování, můžete zvážit ubytování v soukromí. Na stránkách jako Booking.com nebo Agoda.com můžete najít mnoho soukromých ubytování za velmi rozumné ceny. Tyto stránky vám také umožní porovnat ceny a vybrat si to nejlepší ubytování pro vaše potřeby.

Často Kladené Otázky

Lze na Polských Maledivách koupat?

Ano, na Polských Maledivách lze koupat. Voda v jezerech je průzračná a čistá, takže je ideální pro plavání a potápění. Nicméně, je důležité si uvědomit, že voda může být chladná, takže se ujistěte, že máte vhodné plavky a případně i neopren.

Kde se nachází Polské Maledivy?

Polské Maledivy se nacházejí v oblasti Jaworzna, ve Slezském vojvodství v Polsku. Oblast je snadno dostupná z dálnice A4 nebo silnice číslo 79.

Závěr

Gródek Park v Jaworznu, známý také jako polské Maledivy, je skvělým místem pro letní koupání. Toto unikátní místo nabízí nádhernou přírodní scenérii, kterou si můžete užít zdarma. Pokud hledáte alternativu k tradičním koupalištím, určitě stojí za to navštívit polské Maledivy.

Pamatujte si, že tato oblast byla bývalým lomem, takže se prosím chovejte zodpovědně a nezanechávejte za sebou žádný odpad. Je to krásné místo, které si zaslouží naši péči.

Mějte na paměti, že voda v lomu může být velmi studená, takže se připravte na to, že vstup do vody bude chvíli náročný. Pokud nejste zkušený plavec, doporučujeme použít plaveckou vestu.

Pokud se rozhodnete navštívit polské Maledivy, nezapomeňte si s sebou vzít piknikový koš a užít si den v přírodě. Toto místo je ideální pro rodinné výlety nebo pro romantické odpoledne s partnerem.

Celkově vzato, polské Maledivy jsou skvělým místem pro letní koupání v krásné přírodě. Pokud hledáte alternativu k tradičním koupalištím, určitě byste měli navštívit toto místo.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share via

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.

Send this to a friend