Vitalij Gerasimov: Další velká zráta pro Rusko

Vitalij Gerasimov: Další velká zráta pro Rusko

V bojích u Charkova zabit ruský generál major Vitalij Gerasimov. Ukrajinská zpravodajská služba rovněž oznámila, že bylo zabito 12 dalších ruských vojáků a dalších 17 bylo zraněno. Ruská strana zatím tyto zprávy nepotvrdila, ale očekává se, že brzy budou zveřejněny další podrobnosti.Tato zpráva se vyvíjí a další informace budou zveřejněny, jakmile budou k dispozici. Zkontrolujte prosím, zda jsou k dispozici aktuální informace.

Smrt generála Gerasimova

Možné důsledky smrti ruského generálmajora Vitalije Gerasimova zatím nejsou známy, ale mohly by být dalekosáhlé. Gerasimov byl významnou osobností ruské armády a jeho smrt by mohla vést k nestabilitě v jejích řadách. Je také možné, že by to mohlo narušit křehkou rovnováhu, která byla udržována mezi Ruskem a Ukrajinou, a mohlo by to vést k dalšímu konfliktu.Smrt generála Gerasimova přichází v těžké době pro Rusko, které se již potýká s hospodářskými sankcemi a nízkými cenami ropy. Je možné, že by to mohlo vést k dalšímu zhoršení ruské ekonomiky.

generalmajor Vitalij Gerasimov umrel

Ať už budou důsledky smrti generálmajora Vitalije Gerasimova jakékoli, je jasné, že bude mít významný dopad na situaci na Ukrajině.

Co to může znamenat pro budoucnost Ukrajiny?

Jak oznámila rozvědka ukrajinského ministerstva obrany, podařilo se jí zneškodnit dalšího významného představitele ruské armády – tentokrát generálmajora Vitalije Gerasimova. Gerasimov se účastnil bojů v Čečensku, Sýrii a byl držitelem medaile „za návrat z Krymu“.

Předtím Ukrajinci zabili generálmajora Andreje Suchoveckého. „Další ztráta ve vedení okupační armády,“ uvedla ukrajinská rozvědka s tím, že během bojů, které se odehrály u Charkova, bylo zabito a zraněno i několik dalších velitelů ruské armády.

zemrel Vitalij Gerasimov

Vitalij Gerasimov se zúčastnil druhé čečenské války a ruské vojenské operace v Sýrii. Obdržel také medaili za „návratz Krymu“. Ukrajinská armáda také zjistila, že Rusové mají ve svých jednotkách problémy s komunikací a dezercí.

Ukrajinci se o poloze Gerasomiva dozvěděli díky zachycení telefonického rozhovoru mezi dvěma příslušníky ruské Federální bezpečnostní služby (FSB)

To jen dokazuje, že Ukrajinci významně pokročili ve svém úsilí neutralizovat ruskou armádu – což je krok, který jistě ztíží Putinovy plány na ovládnutí světa.

Další zprávy:

Ruské úřady zablokovaly přístup na Facebook a Twitter!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share via

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.

Send this to a friend