Recepty

Co uvařit z vepřového kolena: 3 Nejlepší recepty

Co uvařit z vepřového kolena: 3 Nejlepší recepty

Vepřové koleno je skvělý zdroj chutného a výživného masa, které můžete připravit na mnoho různých způsobů. I když koleno není z méně používaných částí vepřového, stále existuje mnoho lidí, kteří nevědí, jak s ním správně zacházet a co z něj připravit. Tento článek vám přináší 3 oblíbené recepty na koleno a rady k jeho přípravě: 1. …

Co uvařit z vepřového kolena: 3 Nejlepší recepty Celý článek »

Jednoduchý recept na zavařování okurek v troubě pro začátečníky

Jednoduchý recept na zavařování okurek v troubě pro začátečníky

Prázdniny již pomyslně strávíme za zavřenými dveřmi. Venku se ochladilo a zahrada odpustila své poslední úrody. Stále však můžeme prodloužit si rozmazlování právě sklizní, která nám v tento podzimní čas připomene teplé letní dny. Právě zavařování okurek v troubě nám dá tu správnou chuťovou vzpomínku na slunné okamžiky. Díky jednoduchému postupu si je po celý …

Jednoduchý recept na zavařování okurek v troubě pro začátečníky Celý článek »

Jednoduchý recept na domácí salámy pro začáčečníky i pokročilé

Jednoduchý recept na domácí salámy pro začáčečníky i pokročilé

Kdo by nechtěl občas přejít na stranu dobrodružství a vyrobit si doma něco vlastníma rukama? Právě výroba salámů je aktivitou, která spojuje radost z tvorby s dobrou chutí. Osvojit si postupy ruční výroby je každopádně zážitek, který Vám zůstane navždy. Co jsou domácí salámy a proč se vyplatí je vyrobit doma Domácí salámy jsou méně známou, …

Jednoduchý recept na domácí salámy pro začáčečníky i pokročilé Celý článek »

Recept na domací Vepřová paštika do sklenic

Vepřová paštika do sklenic: Jednoduchý recept pro labužníky

Chcete-li připravit lahodnou domácí vepřovou paštiku, postačí 6 jednoduchých kroků. Tato voňavá pochoutka vykouzlí úsměv na tváři každého ochutnávače. Co budete potřebovat? Jen pár vybraných surovin a porce radosti z vaření. Co je to vlastně paštika Paštika je krémová pochoutka vyrobená z masa nebo ryb. Paštika se tradičně vyrábí z vepřového masa, ale také z …

Vepřová paštika do sklenic: Jednoduchý recept pro labužníky Celý článek »

krupave skvarky

Jak se stane, že při škvaření sádlo zhrudkovatí a jak tomu předejít a mít dokonalé škvarky

Každý gurmán dobře ví, že skvělé škvarky dokáží vyčarovat úsměv na tváři a zpříjemnit jakoukoli chvíli. Jejich bohatá chuť a křupavost dělá radost velkým i malým. Přesto se ne vždy daří dosáhnout té správné konzistence bez zahrudek. Co udělat pro to, aby náš kulinářský zážitek byl naprosto dokonalý? Ve článku se dozvíte vše podstatné o …

Jak se stane, že při škvaření sádlo zhrudkovatí a jak tomu předejít a mít dokonalé škvarky Celý článek »

Recept na nejlepší pečené vepřové koleno

Domácí recept na nejlepší pečené vepřové koleno jako od babičky

Vychutnávat si nádherně upečené koleno jako odmaštěné z nejlepších českých restaurací můžete díky tomuto triku kdykoliv! Zatímco řada podniků podává pečené vepřové koleno jen v zimních měsících, vy si díky našemu overenému receptu zajistíte chuťový zážitek každý týden. Postupně vám prozradíme každý krok, díky němuž se z prostého kolena stane lahoda, po níž se budete …

Domácí recept na nejlepší pečené vepřové koleno jako od babičky Celý článek »

Víme jaké sádlo na škvaření, aby škvarky byly křupavé a lahodné

Víme jaké sádlo na škvaření, aby škvarky byly křupavé a lahodné

Vás jistě stejně jako mě zajímá, jak připravit ty nejlepší křupavé škvarky. Klíčem k tomu je správná volba sádla. Prozradím vám tajemství perfektních škvarků přímo od českých mistrů řezníků. Jaké sádlo je nejlepší pro lahodné a křupavé škvarky Přeštické prase patří mezi nejznámější česká plemena prasat. Bylo vyšlechtěné právě pro vysoký výskyt sádla a jeho vynikající …

Víme jaké sádlo na škvaření, aby škvarky byly křupavé a lahodné Celý článek »

nejlepsi prilohy k lososu

10 Nejlepších Příloh k Lososu pro Kulinářskou Dokonalost

Máte rádi losos a zajímá vás, jaké přílohy k lososu mohou zvýraznit jeho unikátní chuť a přinést do jídelníčku nový rozměr? Připravte se na gastronomický zážitek, kde se setkají tradice, moderní recepty a špičková kulinářská dovednost. Seznam 10 Nejlepších příloh k lososu: 1. Zapečená Brambora: Křupavá Kůrka a Měkká Náplň Připravte se na explozi chutí …

10 Nejlepších Příloh k Lososu pro Kulinářskou Dokonalost Celý článek »

Proč pění olej při smažení: Vysvětlení a řešení tohoto problému

Proč pění olej při smažení: Vysvětlení a řešení tohoto problému

Při smažení jídla se může stát, že olej začne pěnit. Tento jev se může zdát nevinný, ale může způsobit spoustu potíží. Pokud se vám to stalo, nezoufejte. Existuje několik důvodů, proč olej při smažení pění a jak tomu předejít. Proč Se Pění Olej Při Smažení Na Pánvi Když se snažíte smažit jídlo, může se stát, …

Proč pění olej při smažení: Vysvětlení a řešení tohoto problému Celý článek »

Jak Skvarit Sadlo

Škvaření sádla postup: Jak připravit skvělé škvarky doma

Pokud se chystáte škvařit sádlo, je důležité si připravit správný postup. Škvaření sádla je totiž poměrně náročný proces, který vyžaduje trpělivost a pečlivost. Při špatném postupu může dojít k přepálení sádla a vzniku hořké chuti. Proto je důležité dodržovat správný postup a pečlivě sledovat teplotu. Co Je Škvaření Sádla Pokud se zajímáte o tradiční českou …

Škvaření sádla postup: Jak připravit skvělé škvarky doma Celý článek »

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.