E-shop Fruggo.cz [Recenze & Zkušenosti] | Je Tento Obchod Podvod?

E-shop Fruugo.cz [Recenze & Zkušenosti] | Je Tento Obchod Podvod?

Fruugo je internetový obchod, který nabízí širokou škálu produktů, od oblečení a elektroniky až po domácí spotřebiče a potraviny. Obchod má dobrý výběr produktů a ceny jsou velmi příznivé. Dodací lhůta však byla poměrně pomalá a některé výrobky byly při doručení poškozené. Celkově je však Fruugo dobrý obchod s přijatelnými cenami a širokou nabídkou výrobků.

Fruugo bych doporučil všem, kteří hledají dobrý internetový obchod s rozumnými cenami. Dodací lhůty by se mohly zlepšit, ale celkově jsem byl se zkušenostmi s obchodem spokojen.

Co je Fruugo.cz

Na tomto online tržišti najdete vše, co potřebujete, a určitě najdete ty nejlepší nabídky v okolí. Navíc můžete nakupovat s jistotou, protože fruugo nabízí záruku vrácení peněz na všechny nákupy!

fruugo

Zde najdete vše, co potřebujete, na jednom místě – a navíc za skvělé ceny. Navíc díky záruce vrácení peněz na všechny nákupy můžete nakupovat s jistotou, protože víte, že jste kryti.

V čem je tedy fruugo tak jedinečné? Pro začátek, samotná rozmanitost dostupných produktů je impozantní. Ať už hledáte cokoli, je pravděpodobné, že to zde najdete. A protože fruugo spolupracuje s prodejci z celého světa, určitě najdete ty nejlepší nabídky.

Ale není to jeno nabídkách. S fruugo můžete nakupovat s jistotou, protože na všechny nákupy se vztahuje záruka vrácení peněz. Pokud tedy nebudete s nákupem z jakéhokoli důvodu spokojeni, jednoduše jej vraťte a dostanete zpět peníze.

Za zmínku také stojí, že fruugo nabízí u mnoha položek dopravu zdarma. A protože prodejci zasílají zboží přímo zákazníkům, můžete svou objednávku často obdržet rychleji než u jiných online prodejců.

V roce 2020 raději vypnuli českou doménu

Pokud hledáte výhodné nabídky, společnost Fruugo bohužel ukončila provoz své české domény. Pochybný obchodní model však není záležitostí jedné čínské společnosti – na tomto globálním trhu najdete i „produkty třetích stran“, za které provozovatel „nenese odpovědnost“. V době psaní tohoto článku je česká doména Fruugo.cz nefunkční.Pokud tedy hledáte výhodnou nabídku, podívejte se na adresu ve Spojeném království: Fruugo.com Limited, Fountain Street House, 13 Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, Spojené království, help@fruugo.com. Kdo ví, jaké poklady můžete najít!

fruugo zkusenosti

Update: v roce 2022 je obchod opět dostupný, ale v roce 2021 museli díky mnoha špatným recenzím pozastavit chod eshopu.

Storno podmínky

Pokud jde o zrušení objednávky, je důležité si uvědomit, že jako zákazník společnosti Fruugo nakupujete u prodejce, nikoli u společnosti Fruugo samotné. To znamená, že pokud potřebujete objednávku zrušit, musíte se obrátit přímo na prodejce, nikoli na společnost Fruugo. To však neznamená, že máte smůlu, pokud prodejce nechce spolupracovat. Za současného stavu zákona se na prodejce pohlíží jako na společnost Fruugo. Pokud tedy společnost Fruugo nechce vaši objednávku zrušit, můžete vždy poukázat na svá práva zákazníka. Koneckonců jste transakci provedli na webových stránkách společnosti Fruugo.

Zásady vracení a vracení peněz

Pokud jde o vrácení zboží, do společnosti Fruugo nebudete nic posílat zpět. Místo toho budete jednat s prodejcem, u kterého jste produkt původně zakoupili. Většina prodejců si účtuje poplatek za vrácení, takže bohužel pravděpodobně nakonec zaplatíte za poštovné dvakrát. Podle webových stránek společnosti Fruugo byste měli požádat o vrácení peněz „do 14 dnů od obdržení objednávky“ Po potvrzení musíte zboží odeslat okamžitě a „nejpozději do 14 dnů od registrace vrácení“

fruugo cz recenze

Naše zkušenosti

Mezi výhody nakupování v obchodě Fruugo patří:

  • Široká nabídka produktů
  • Rozumné ceny
  • Dobrý výběr produktů

Co o něm řikají naši čtenáři

Pokud chcete nakupovat na webu, který vaši objednávku vyřídí rychle a bez problémů, možná byste měli zvážit, zda se poohlédnout jinde. Fruugo není web, který by sám vyřizoval objednávky – za to je zodpovědná třetí strana. To znamená, že při nakupování na Fruugo nenakupujete na stránkách samotných, ale u jednoho z mnoha obchodníků, kteří na platformě prodávají své produkty.

Nevýhoda? Při nákupu nevíte, kdo je obchodníkem. Veškeré zpracování vaší objednávky provede neznámý subjekt, takže musíte jen věřit, že je dostatečně důvěryhodný.

Je bezpečné web navštívit?

Co se týče funkčnosti a bezpečnosti navštívení obchodu fruugo. Tak web je dle testů antiviru norton bezpečný. Norton dal obchodu z hlediska bezpečnosti zelenou. Webové stránky jsou také bezpečné, protože používají šifrování SSL, které chrání vaše osobní a finanční údaje.

Webové stránky se také snadno používají a navigují. Díky přehlednému a uživatelsky přívětivému uspořádání snadno najdete, co hledáte. Velmi užitečná je také funkce vyhledávání.

Výsledky testu norton Safe Web Checker:

fruugo bezpecnost webu

Závěrem

Je Fruugo legitimní společnost? Mnoho lidí si není jistých, protože musí jednat s prodejcem třetí strany, jehož identita není odhalena. Nelze však popřít, že Fruugo má jedny z nejlepších a nejkonkurenceschopnějších cen, takže pokud vám nevadí pomalé doručení nebo pokud objednávka není urgentní, rozhodně stojí za to ji vyzkoušet.

Fruugo je skvělým místem, kde najdete konkurenceschopné ceny potřebných položek, ale mějte na paměti, že dodací lhůty mohou být pomalé a že jednáte s prodejcem třetí strany. Pokud vám ani jedna z těchto věcí nevadí, pak je Fruugo rozhodně legitimní a stojí za váš čas!

Může být těžké zjistit, zda je online nákupní galerie seriózní. Než utratíte své těžce vydělané peníze, udělejte si průzkum! Podívejte se na autentické recenze zákazníků a zjistěte, zda je podnik zodpovědný. Pokud narazíte na podvodníky nebo amatéry, varujte ostatní! Pište recenze, abyste ostatním pomohli informovaně se rozhodnout, kde utratit své peníze.Společně můžeme podvodné e-shopy zastavit!

Doporučujeme: Obchod Vevio.cz Recenze -> Pokud jste přemýšleli nad nákupem, doporučujeme napřed přečíst naší recenzi.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share via

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.

Send this to a friend