Policie Obvinila Feriho Ze Znásilnění & Exposlanec Podá Stížnost!

Policie obvinila Feriho ze znásilnění & Exposlanec podá stížnost!

Bývalý poslanec Feri podá stížnost na policejní oddělení za křivé obvinění.Bývalý poslanec Dominik Feri, kterého anonym obvinil ze znásilnění, podá stížnost na policii kvůli křivému obvinění. Stane se tak poté, co obviněná nepředložila žádné důkazy na podporu svých tvrzení. Feri je přesvědčen, že spravedlnosti bude učiněno zadost a on bude zproštěn všech obvinění.

Tato situace způsobila Ferimu a jeho rodině, stejně jako obviněné, velký stres. Doufáme, že se vše podaří rychle vyřešit, aby všichni mohli žít dál. falešné obvinění, Dominic Feri, obvinění ze znásilnění, anonymní žalobce, nedostatek důkazů, stresující situace, naděje na vyřešení.

Stížnost Dominika Feriho

Od obvinění uplynulo devět měsíců a konečně došlo ke změně. Prokážu svou nevinu, stejně jako jsem to dosud udělal ve všech ostatních případech v této věci. Doufám, že s vámi budu brzy komunikovat jako dříve.Feri jakoukoli vinu popírá, ale chce spolupracovat s policií, aby očistil své jméno. Uplynulo devět měsíců a konečně se něco změnilo. Budu i nadále popírat jakoukoli vinu, jako jsem to dělal po celou dobu tohoto trápení, ale chci spolupracovat s úřady, abych očistil své jméno. Doufám, že spolu budeme moci brzy komunikovat.

Exposlanec poda stiznost

Dominik Feri je politik, který byl obviněn ze sexuálního násilí. Tato obvinění však popírá a naopak se za případné nevhodné chování v určitých situacích omluvil. Přesto se Feri vzdal poslaneckého mandátu i členství ve své straně (TOP 09) kvůli negativní pozornosti, kterou na něj tento případ přitáhl. V prohlášení uvedl, že nechce, aby „lživé a manipulativní články“ v médiích poškodily jeho blízké, a hodlá se bránit u soudu.Tento příběh se stále vyvíjí, takže se podívejte na aktualizace.

Případ sexuálního násilí Dominika Feriho stále plní titulky novin, protože politik všechna obvinění odmítá a hodlá proti nim bojovat u soudu. Kvůli negativní pozornosti, kterou tento příběh vyvolal, však již rezignoval na svůj poslanecký mandát i na členství ve své straně. Bude zajímavé sledovat, jak se tento případ bude vyvíjet a zda se objeví další podrobnosti o obviněních. Zůstaňte naladěni na aktuální informace!

Případ Dominika Feriho: stresující situace, která se může stát každému

Falešné obvinění se může stát každému a je důležité vědět, co dělat, pokud se to stane vám. Případ Dominika Feriho je dobrým příkladem toho, jak může falešné obvinění způsobit všem zúčastněným velký stres. Feri je přesvědčen, že bude zproštěn všech obvinění, ale situace se na něm a jeho rodině již podepsala. Doufáme, že se tuto situaci podaří rychle vyřešit, aby všichni mohli žít dál.

Exposlanec poda stiznost

Jak se vypořádat se stresem při obvinění ze znásilnění

Pokud jste obviněni ze znásilnění, je důležité si uvědomit, že jste nevinní, dokud vám není prokázána vina. Měli byste si také uvědomit, že obvinění neznamená, že jste vinni. Existuje několik věcí, které můžete udělat, abyste se vypořádali se stresem z obvinění ze znásilnění:

  1. Zůstaňte v klidu a nepanikařte. To se snáze řekne, než udělá, ale je důležité zůstat soustředěný a jasně myslet.
  2. Zajistěte si dobrého právníka. Dobrý právník vám pomůže vytvořit silnou obhajobu a provede vás celým soudním procesem.
  3. Bez právníka s policií nemluvte. Policie se vás může pokusit přimět k přiznání nebo uznání viny, ale je důležité si uvědomit, že cokoli řeknete, může být předmětem trestního řízení.
  4. Naučte se správně meditovat

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share via

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.

Send this to a friend