Jaké symboly skrývají prezidentské tenisky Petra Pavla od Unbroken Addiction?

Zbrusu nové tenisky, které český designér Martin Brna vytvořil speciálně pro prezidenta Petra Pavla, obsahují celou řadu propracovaných detailů. Tyto jedinečné boty, ušité v limitovaném nákladu pouze 1 páru, nejsou jen módním doplňkem, ale také nesou symboliku Pavlovy prezidentské kampaně a vítězství.

5 Hlavních symbolů na unikátních teniskách pro Petra Pavla od Olomouckéhé návrháře

1. Flanel jako hlavní prvek

Na první pohled upoutá barevná flanelová tkanina, která zdobí svršek obuvi. Tento měkký materiál byl jedním ze znaků Pavlovy kampaně, když nosil karirátní košile. Flanel se objevuje i v provedení speciálního pytlíku na tenisky.

2. Lev coby symbol síly

V patní části tenisek nechybí vyobrazení lva. Tato šelma reprezentuje odvahu a zároveň Českou republiku, jejímž prezidentem se Pavel stal. Lev tu má připomínat jeho vůdčí roli.

3. Trikolóra v barvách státní vlajky

Barevné prvky tenisek ladí s českou trikolórou – červená, modrá a bílá se prolínají ve vzoru, který evokuje vlajku ČR. Jde o další připomínku Pavlovy nové role hlavy státu.

4. Skryté věnování v jazyku

Uvnitř bot je v jazykové části vyražené věnování přímo Petru Pavlovi, podepsané designérem. Jde o osobní dodatek, který zůstane skrytý pohledům kolemjdoucích.

5. Značení 1/1 jako unikát

V zadní části jazyka tenisek se nachází diskrétní, leč důležitá informace – označení 1/1. To značí, že jde o absolutně unikátní kus, jediný exemplář těchto speciálních prezidentských bot na světě.

Kromě propracovaných detailů s symbolikou hrají významnou roli také kvalitní materiály a precizní zpracování. Díky nim získal Petr Pavel tenisky na celý život, které budou vždy připomínat jeho cestu do nejvyšší ústavní funkce.

Jak tenisky pro prezidenta vznikaly a putovaly až na Hrad

Cesta unikátních flanelových tenisek pro Petra Pavla nebyla jednoduchá. Od prvotního nápadu designéra Martina Brny až po slavnostní předání na Pražském hradě je spojovala půlroční práce, nutnost zjistit správnou velikost nohy a kapků štěstí.

Prvotní myšlenka a kontakt se stylistkou

Samotná myšlenka obdarovat nového prezidenta speciální obuví vznikla Brnovi krátce po Pavelově lednovém zvolení do funkce. Designér se rozhodl jednat a prostřednictvím Pavlovy stylistky Štěpánky Pivcové zjistil i jeho velikost bot.

Promyšlený design plný symboliky

boty k flanelove kosili

S těmito informacemi už nic nebránilo rozjetí projektu – Brna navrhl unikátní tenisky kombinující flanel s českou trikolórou, lvem coby symbolem síly a řadou dalších prvků odkazujících na prezidenta a jeho kampaň.

Hledání vhodné příležitosti k předání

Hotové tenisky s sebou nesly příslib osobního setkání tváří v tvář. Designér nejprve zvažoval hudební festival Colours of Ostrava, nakonec se ale štěstí usmálo v podobě pozvání na Pražský hrad u příležitosti vzniku Československa.

Slavnostní okamžik na Hradě 28. října tak mohl Martin Brna konečně Petru Pavlovi osobně předat tenisky, na nichž poctivě pracoval. Završil tak své úsilí, jež trvalo od samotného nápadu, přes výrobu až po hledání vhodného momentu, kdy svůj výtvor prezentovat na tom nejpovolanějším místě.

Unbroken Addiction buduje komunitu fanoušků kolem tenisek

Česká značka Unbroken Addiction, za níž stojí designér Martin Brna, se poslední roky dynamicky rozvíjí. Kromě vytváření limitovaných tenisek pro celebrity a teď i prezidenta rozšiřuje své publikum skrze workshopy a spolupráci s módním domom Vuch.

Série workshopů pro veřejnost

Brna začal pořádat workshopy zaměřené na výrobu tenisek svépomocí. Každý si zde může pod jeho vedením navrhnout vlastní boty a doslova je ušít na míru. Tyto kurzy mají velký úspěch, první dva byly beznadějně vyprodané. Další díl se chystá v dubnu.

Spolupráce se značkou Vuch

Designér také nedávno navázal partnerství s českou módní firmou Vuch, jejíž oblečení kombinuje streetwear a outdoor. Společně chtějí vytvořit limitovanou sérii oděvů doplněnou o exkluzivní tenisky Unbroken Addiction.

Budování značky s fanoušky

Martin Brna systematicky buduje své publikum, pro které vyrábí speciální tenisky v malých sériích. Díky workshopům, spolupracím i aktivitě na sociálních sítích získává Unbroken Addiction stále více příznivců z řad milovníků módy a jedinečné obuvi.

Příběh tenisek pro prezidenta: 3 zajímavosti, které jste možná nevěděli

Příběh speciálních flanelových tenisek od českého designéra Martina Brny pro prezidenta Petra Pavla skrývá i několik zajímavých okolností. Podívejme se na ty nejzásadnější:

  1. Původně měly být tenisky dárkem pro Pavlovu manželku

Přestože nakonec zamířily přímo k prezidentovi, původní myšlenka zněla vytvořit unikátní dámské tenisky pro Pavlovu choť Evu. Teprve později padlo rozhodnutí obdarovat hlavu státu.

  1. Designér se snažil zjistit velikost nohy přes sociální sítě

Než se Martin Brna dostal ke stylistce Štěpánce Pivcové, zkoušel nejprve zjistit informaci o velikosti Pavlovy obuvi skrze Instagram. Konkrétně psal lidem z jeho týmu, bohužel bez reakce.

  1. Prezident dostal tenisky až po promluvě na Hradě

Slavnostní předání sice proběhlo 28. října na Pražském hradě, ale Pavel si tenisky mohl poprvé prohlédnout až po svém projevu k národu. Designér jej počkal v zákulisí.

Zajímá Vás ještě nějaká další kuriozita ohledně vzniku unikátních prezidentských tenisek? Budu rád, když se zeptáte v diskusi!

Unikátní tenisky pro Petra Pavla: symbol úspěchu i českého řemesla

Příběh flanelových tenisek, které designér Martin Brna značky Unbroken Addiction vyrobil výhradně pro českého prezidenta, je fascinující na několika úrovních.

Zaprvé jde o osobní úspěch návrháře, který se odvážil obdarovat hlavu státu a následně proměnil tento záměr v realitu. Využil přitom svého talentu i fortelu v podobě jednání se stylistkou.

Zadruhé tenisky představují originální příběh českého řemeslného výrobku, na němž si dal Brna opravdu záležet. Propracované detaily dokládají jeho preciznost i kreativitu.

Nakonec jde ale především o výjimečný dar pro Petra Pavla, který mu bude připomínat jeho cestu do funkce. Flanel, lev i trikolóra vytváří osobitou symboliku, jejímž strážcem je sám prezident.

Touto cestou děkuji Martinu Brnovi za rozhovor a možnost zprostředkovat příběh jeho unikátního projektu čtenářům. Pevně věřím, že české značky budou s podobnou odvahou, kreativitou i rukodělnou kvalitou dobývat další úspěchy.

Kam dál? Unbroken Addiction míří za hranice Česka

Úspěch se zakázkovými teniskami pro českého prezidenta Petra Pavla designéra Martina Brnu nepochybně motivuje k další práci a rozvoji značky Unbroken Addiction. Kam tedy jeho kroky směřují nyní a v blízké budoucnosti?

Expanze za hranice ČR

Po úspěšném proniknutí na český trh zvažuje Brna expanzi také na Slovensko či do Polska. Chce rozšířit okruh zákazníků mimo ČR a nabízet své limitované modely tenisek fanouškům v sousedních zemích.

Nové spolupráce se značkami

Designér aktivně vyhledává další potenciální partnery mezi českými oděvními firmami. Po nedávné kooperaci s Vuch by rád navázal například na tradici značek jako je Blažek či ALO diamonds.

Oslovení influencerů k propagaci

Unbroken Addiction chce více zapojit známé tváře z řad bloggerů, youtuberů či raperů. Ti by propagovali značku ve svém obsahu a pomohli oslovit mladší publikum.

Plány jsou velké, uvidíme, nakolik se je podařídesignérovi Martinu Brnovi zrealizovat. Držíme mu palce!

Často Kladené Otázky

Kdo je autorem návrhu tenisek?

Tenisky pro českého prezidenta Petra Pavla navrhl Martin Brna, designér a majitel značky Unbroken Addiction se sídlem v Olomouci. Speciální tenisky ušil ve své vlastní dílně.

Jaký byl původní záměr tenisek?

Brna původně plánoval vytvořit unikátní pár dámských tenisek jako dar pro manželku nově zvoleného prezidenta, Evu Pavlovou. Teprve později se rozhodl obdarovat přímo hlavu státu ČR.

Kde proběhlo slavnostní předání tenisek?

Ke slavnostnímu aktu předání hotových tenisek prezidentu Pavlovi došlo 28. října přímo v prostorách Pražského hradu, kde byl Brna přizván u příležitosti vzniku Československa.

Kolik párů tenisek stejného designu vzniklo?

Jednalo se o absolutně unikátní model – na světě existuje pouze jeden vyrobený pár těchto speciálních prezidentských tenisek. Označení 1/1 na teniskách potvrzuje limitovanost.

Budou tenisky k prodeji i pro veřejnost?

Vzhledem k tomu, že šlo o exkluzivní výrobek přímo na míru pro Petra Pavla, designér Martin Brna tyto konkrétní tenisky neplánuje nabízet k dalšímu prodeji. Jde o unikátní originál.

Závěr

Speciální tenisky s prezidentskou tematikou, jež vytvořil český návrhář Martin Brna alias Unbroken Addiction, představují pozoruhodný příběh. Od prvotního nápadu, přes realizaci náročného projektu, až po finální předání hotových tenisek majiteli, Petru Pavlovi, na samotném Pražském hradě.

Tyto unikátní boty plné propracovaných detailů symbolizují Pavlovu cestu do prezidentského úřadu. Flanel, lev či barvy vlajky ČR evokují jeho vítěznou kampaň a nynější roli hlavy státu. Tenisky jsou skutečným skvostem českého řemesla na míru.

Martin Brna celou záležitostí demonstroval svou kreativitu, pracovitost a odvahu oslovit samotnou nejvyšší ústavní autoritu. Podařilo se mu splnit sen mnoha designérů – vytvořit unikátní model pouze pro jediného konkrétního člověka, navíc prezidenta země. Tento počin jistě posune jeho značku Unbroken Addiction zase o kus dál.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share via

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.

Send this to a friend