Ukrajinci měli zničit ruskou válečnou loď Vasilij Bykov

Ukrajinci měli zničit ruskou válečnou loď Vasilij Bykov: Další Ruská Ztráta !

Skupina ukrajinských nacionalistů údajně zničila ruskou válečnou loď. Loď Vasilij Bykov kotvila v přístavním městě Oděsa, když se k ní přiblížila skupina mužů ozbrojených zápalnými lahvemi a začala házet výbušniny na palubu. Loď prý byla v době útoku neobsazená.

Ruské válečné lodě napadené ukrajinskými nacionalisty: co zatím víme

Ruská válečná loď, na kterou zaútočili ukrajinští nacionalisté, byla v době incidentu neobsazená. Loď Vasilij Bykov kotvila v přístavním městě Oděsa, když skupina mužů ozbrojených zápalnými lahvemi začala na palubu házet výbušniny. Zatím není jasné, co bylo motivem útoku, ani zda došlo k nějakým obětem. Ukrajinské úřady v současné době celou záležitost vyšetřují.Tento útok přichází v době rostoucího napětí mezi Ruskem a Ukrajinou. Vztahy mezi oběma zeměmi jsou napjaté od roku 2014, kdy Rusko anektovalo Krym. V poslední době je Rusko obviňováno z podpory separatistických povstalců na východě Ukrajiny.

Ukrajinští nacionalisté zničili ruskou válečnou loď v oděském přístavu

Skupina ukrajinských nacionalistů údajně zničila ruskou válečnou loď v přístavním městě Oděsa. Loď Vasilij Bykov byla v době útoku v doku a byla neobsazená.

Ukrajinci zničili ruskou loď, když napětí vře. Proč by to mohl být bod obratu ve válce

Skupina ukrajinských nacionalistů údajně zničila ruskou válečnou loď. Loď Vasilij Bykov kotvila v přístavním městě Oděsa, když se k ní přiblížila skupina mužů ozbrojených zápalnými lahvemi a začala na ni házet výbušniny. Loď byla v době útoku údajně neobsazená.

Ukrajinci meli znicit ruskou valecnou lod Vasilij Bykov

To by mohl být zlomový bod ve válce, protože ukazuje, že Ukrajinci se nebojí bránit. Může to také přimět Rusy, aby přehodnotili svou strategii, protože se jim zatím nedaří Ukrajinu ovládnout.Útok na ruskou válečnou loď se odehrál v době, kdy mezi oběma zeměmi panuje vysoké napětí. Anexe Krymu Ruskem na začátku letošního roku rozzlobila Ukrajince a vedla ke zvýšenému nepřátelství mezi oběma národy.

Zatím není jasné, jaký byl motiv útoku, ani zda došlo k nějakým obětem. Ukrajinské úřady v současné době celou záležitost vyšetřují. Vzhledem k současnému stavu vztahů mezi Ukrajinou a Ruskem je pravděpodobné, že z tohoto útoku bude obviněna Moskva. Sledujte aktuální informace, jakmile budou k dispozici.

Další zprávy:

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share via

Soutěž o vouchery v hodnotě 2 650,- Kč

V NAŠÍ SOUTĚŽI VYHRÁVÁ úPLNĚ KAŽDÝ

seznam výher:

  • 2x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 1 000, Kč Voucher na víno
  • 1x Voucher na 150,- Kč pro e-shop Lentiamo + 200,- Kč voucher na spodní prádlo

Všichni účastnící soutěže získají:

  • 20% Slevu na prémiové doplňky stravy
  • 10% na krabičkovou dietu
  • 35% Slevu na rehabilitační a masážní pomůcky
  • 20% Slevu na osobní trénink a tvorbu tréninkových a dietních plánů na míru

Pro přihlášení do slosování se, které proběhne 21.5.2023 nám napiš svůj nejlepší email, na který ti pošleme pozvánku do soutěže, kterou musíš potvrdit.

Send this to a friend