Hrníčkový Tvarohový Mazanec: Rychlý & Lahodní recept i pro začátečníky!

Hrníčkový Tvarohový Mazanec: Rychlý & Lahodní recept i pro začátečníky!

Chutný a jednoduchý dezert, který se hodí pro každou příležitost. K přípravě tohoto krásného zákusku stačí hrnek tvarohu, krabice dortové směsi, vejce, olej a voda! Pro dosažení nejlepšího výsledku postupujte podle těchto jednoduchých kroků.

Recept Na Hrníčkový Tvarohový Mazanec

Hrníčkové cheesecaky se skvěle hodí na malé oslavy nebo když nemáte čas. Potřebujete jen hrnek, několik ingrediencí a mikrovlnnou troubu. Za pár minut můžete mít lahodný a sytý dezert.

Přísady na hrnkový cheesecake jsou jednoduché: hrnek tvarohu, krabice směsi na koláče, vejce, olej a voda. Všechny ingredience smíchejte v hrnku a míchejte, dokud nevznikne hladká hmota. Poté ohřívejte v mikrovlnné troubě na nejvyšší výkon po dobu 2-3 minut. Před podáváním nechte hrnek několik minut vychladnout.

Hrníčkový cheesecake můžete ozdobit svými oblíbenými polevami. Mezi nápady patří čerstvé ovoce, čokoládové lupínky nebo šlehačka. Hrníčkový cheesecake je vynikající i za studena.

Budete potřebovat

  • 3 šálky hladké mouky
  • 1 kostka měkkého tvarohu
  • 1 prášek do pečiva
  • 1vanilkový cukr
  • 1/2 kostky másla
  • 1 vejce na těsto
  • 1 vejce na potření
  • 1citron
  • 2 lžičky žvýkačky
  • špetka soli
  • 1/2 šálku cukru
  • hrst rozinek a mandlí

Postup Přípravy Hrnkového Mazance

Smíchejte změklé máslo s cukrem a vanilkovým cukrem. Do vyšlehaného másla přidáme vejce, tvaroh a kůru a šťávu z jednoho citronu. Přidáme dvě lžíce rumu, promícháme a přidáme mouku, sůl a prášek do pečiva. Těsto důkladně propracujeme. Přidejte rozinky.

Z těsta vytvarujeme hrudku a potřeme ji vejcem. Posypeme mandlemi. Předehřejte troubu na 170 °C a těsto pečte 50 minut. Po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem.

Výše uvedený obsah přepište poutavějším způsobem, neopakujte hoHledáte snadný a chutný recept na tvarohový koláč? Už nehledejte dál! Tento koláč si zamiluje každý.

Proč je tvaroh ideální ingrediencí do dezertů?

Existuje mnoho důvodů, proč je tvaroh ideální přísadou do dezertů. Jednak je to potravina s relativně nízkým obsahem tuku, takže je dobrou volbou pro ty, kteří hledají zdravější dezert. Tvaroh má také vysoký obsah bílkovin, což z něj dělá sytou a uspokojivou volbu dezertu. Kromě toho má tvaroh jemnou chuť, která se dobře kombinuje s mnoha různými druhy ochucovadel, takže je univerzální a snadno se přizpůsobuje.

Jaké příležitosti jsou pro tvarohový dort nejlepší?

Tvarohový koláč je ideální dezert pro každou příležitost. Snadno se připravuje a lze ho přizpůsobit jakékoli chuti nebo tématu. Ať už slavíte narozeniny, pořádáte slavnostní večeři nebo jen chcete něco sladkého a chutného, cheesecake je ideální volbou.

Cheesecake je také skvělým dezertem pro zvláštní příležitosti. Pokud například pořádáte valentýnskou večeři, můžete připravit cheesecake ve tvaru srdce jako romantickou tečku na závěr. Nebo pokud slavíte Velikonoce, zkuste připravit cheesecake s motivem zajíčka Zábava a kreativita, kterou lze s tvarohovými dezerty zažít, je nekonečná!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

JAK ZRYCHLIT
METABOLISMUS?
Jak rychle a bez námahy
Spálit Tuk?
To vše se dozvíte v našem ebooku!
JAK ZRYCHLIT METABOLISMUS?
Jak rychle a bez námahy
Spálit Tuk?
To vše se dozvíte v našem ebooku!
E-book ► důležitá pravidla hubnutí tento týden zcela ZDARMA!
E-book ► důležitá pravidla hubnutí tento týden zcela ZDARMA!