Fitness koláč z ovesných vloček s jablky: Jednoduchý Recept

Fitness koláč z ovesných vloček s jablky: Jednoduchý Recept

Fitness jablečný koláč je oblíbeným jídlem mnoha lidí. Je to jednoduchý recept, ale chutná skvěle. Ingredience jsou v podstatě stejné jako ty, které obvykle najdete v jablečném koláči – oves, jablka, máslo a skořice. Tento recept má však několik zajímavých zvratů – kůrka je vyrobena z ovesných vloček místo mouky a náplň je vyrobena z proteinového prášku místo vajec. Výsledek chutná skvěle a budete spokojeni na celé hodiny!

Jablečný koláč je ideální jídlo na snídani. Je z ovesných vloček a je to ideální svačina pro lidi na ráno.

Recept na fitness koláč z ovesných vloček a jablek

Tento jednoduchý recept připravuje chutný jablečný koláč, který připravíte za méně než 5 minut. Také se po něm snadno čistí.

Výživové údaje:

  • Kalorie 377 kcal (20,3 %)
  • Tuky 23,3 g (9,6 %)
  • Sacharidy 38 g (16 %)
  • Bílkoviny 12 g (24 %)
  • Vláknina 6 g (40 %)
  • Cukr 38 g

Je z celozrnného ovsa a zbytek je směs lněných semínek a chia semínek.

Ingredience

  • 1/2 hrnku ovesných vloček
  • 1/2 hrnku neslazeného bílého jogortu
  • 2 velká vejce
  • 3 středně velká jablka
  • 10g skořice
  • 4-5 lžic vody nebo mandlového mléka
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 1/4 lžičky soli nebo vločkové mořské soli
  • preferované sladidlo
  • preferovaný olej pro vymazání formy

Jablečný koláč je dezert vyrobený z jablek a koření. Je známo, že je to nejoblíbenější jídlo na světě. Jablečný koláč si však mnoho lidí oblíbilo už tisíce let. Bylo to kvůli jeho lahodné chuti a jedinečné chuti.

Postup 

Jablečný koláč je velmi oblíbený dezert ve Spojených státech a ve světě. Americký koláč se vyrábí z jablek, cukru a skořice. Moderní stroje téměř eliminovaly ruční práci spojenou s přípravou jablečného koláče.

Není příliš chladno na to, abyste otevřeli dvířka trouby? Chcete si ve své kuchyni vyrobit sladký, lehký a lahodný dezert? Toto je recept pro vás. Sněhové vločky jsou vyrobeny ze syrových vaječných žloutků vařených s bílým jogurtem a práškem do pečiva.

Troubu předehřejte na 170 °C.

Vymažte formu vaším oblíbeným olejem.

Těsto nalijeme do formy a poklademe jablky. Vmáčkněte je do těsta pomocí mramoru. Pečeme 30-40 minut na 170°C. Vyzkoušíme zapíchnutím špejle doprostřed dortu…….

Když dort leží několik dní v lednici, stane se dortovější. Poté, co si ho zakoupíte čerstvé a naservírujete s chia sirupem, ořechy a brandy, můžete také potřít čokoládovou polevou.

Proč si připravit domácí jablečný koláč

Jablečný koláč je lahodný dezert, který lze podávat s jakoukoli omáčkou nebo polevou.

Recept na jablečný koláč je snadný na přípravu a může být ještě chutnější, pokud do něj přidáte nějaké koření. Existuje mnoho různých druhů jablečných koláčů, ale tento neobsahuje žádný cukr a jen pár ingrediencí.

Zdravý jablečný koláč bez přidaného cukru bez kuchařky

Jablka jsou skvělým zdrojem vlákniny a draslíku. Jsou bohaté na vitamín C a vitamíny B, které jsou spojovány se zdravým srdcem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

JAK ZRYCHLIT
METABOLISMUS?
Jak rychle a bez námahy
Spálit Tuk?
To vše se dozvíte v našem ebooku!
JAK ZRYCHLIT METABOLISMUS?
Jak rychle a bez námahy
Spálit Tuk?
To vše se dozvíte v našem ebooku!
E-book ► důležitá pravidla hubnutí tento týden zcela ZDARMA!
E-book ► důležitá pravidla hubnutí tento týden zcela ZDARMA!