Fitness jablečný koláč je oblíbeným jídlem mnoha lidí. Je to jednoduchý recept, ale chutná skvěle. Ingredience jsou v podstatě stejné jako ty, které obvykle najdete v jablečném koláči – oves, jablka, máslo a skořice. Tento recept má však několik zajímavých zvratů – kůrka je vyrobena z ovesných vloček místo mouky a náplň je vyrobena z proteinového prášku místo vajec. Výsledek chutná skvěle a budete spokojeni na celé hodiny!
Jablečný koláč je ideální jídlo na snídani. Je z ovesných vloček a je to ideální svačina pro lidi na ráno.
Recept na fitness koláč z ovesných vloček a jablek
Tento jednoduchý recept připravuje chutný jablečný koláč, který připravíte za méně než 5 minut. Také se po něm snadno čistí.
Výživové údaje:
- Kalorie 377 kcal (20,3 %)
- Tuky 23,3 g (9,6 %)
- Sacharidy 38 g (16 %)
- Bílkoviny 12 g (24 %)
- Vláknina 6 g (40 %)
- Cukr 38 g
Je z celozrnného ovsa a zbytek je směs lněných semínek a chia semínek.
Ingredience
- 1/2 hrnku ovesných vloček
- 1/2 hrnku neslazeného bílého jogortu
- 2 velká vejce
- 3 středně velká jablka
- 10g skořice
- 4-5 lžic vody nebo mandlového mléka
- 2 lžičky vanilkového extraktu
- 1/4 lžičky soli nebo vločkové mořské soli
- preferované sladidlo
- preferovaný olej pro vymazání formy
Jablečný koláč je dezert vyrobený z jablek a koření. Je známo, že je to nejoblíbenější jídlo na světě. Jablečný koláč si však mnoho lidí oblíbilo už tisíce let. Bylo to kvůli jeho lahodné chuti a jedinečné chuti.
Postup
Jablečný koláč je velmi oblíbený dezert ve Spojených státech a ve světě. Americký koláč se vyrábí z jablek, cukru a skořice. Moderní stroje téměř eliminovaly ruční práci spojenou s přípravou jablečného koláče.
Není příliš chladno na to, abyste otevřeli dvířka trouby? Chcete si ve své kuchyni vyrobit sladký, lehký a lahodný dezert? Toto je recept pro vás. Sněhové vločky jsou vyrobeny ze syrových vaječných žloutků vařených s bílým jogurtem a práškem do pečiva.
Troubu předehřejte na 170 °C.
Vymažte formu vaším oblíbeným olejem.
Těsto nalijeme do formy a poklademe jablky. Vmáčkněte je do těsta pomocí mramoru. Pečeme 30-40 minut na 170°C. Vyzkoušíme zapíchnutím špejle doprostřed dortu…….
Když dort leží několik dní v lednici, stane se dortovější. Poté, co si ho zakoupíte čerstvé a naservírujete s chia sirupem, ořechy a brandy, můžete také potřít čokoládovou polevou.
Proč si připravit domácí jablečný koláč
Jablečný koláč je lahodný dezert, který lze podávat s jakoukoli omáčkou nebo polevou.
Recept na jablečný koláč je snadný na přípravu a může být ještě chutnější, pokud do něj přidáte nějaké koření. Existuje mnoho různých druhů jablečných koláčů, ale tento neobsahuje žádný cukr a jen pár ingrediencí.
Zdravý jablečný koláč bez přidaného cukru bez kuchařky
Jablka jsou skvělým zdrojem vlákniny a draslíku. Jsou bohaté na vitamín C a vitamíny B, které jsou spojovány se zdravým srdcem.