Jak správně udělat steak? [Na pánvi i na grilu]
![Jak správně udělat steak? [Na pánvi i na grilu] 1 Jak správně udělat steak? [Na pánvi i na grilu]](https://bechermarket.cz/wp-content/uploads/2022/03/jak-udelat-steak-1024x536.jpg)
Jak připravit steak a co byste měli vědět o tomto oblíbeném pokrmu, který je bohatý na kvalitní bílkoviny. Existuje mnoho různých způsobů, jak připravit skvělý steak, ale nejdůležitější je ujistit se, že je správně propečený!Při přípravě steaku je třeba myslet především na dvě věci: na kus masa a na způsob přípravy. Mezi nejoblíbenější druhy steaků […]
Mrkev čerstvá: Kalorie které vám pomáhají hubnout & Zdravé účinky!

Mrkev má vysoký obsah živin, jako jsou vitamíny, minerály a vláknina. Jsou nízkokalorické a mají nízký glykemický index. Mrkev vám může pomoci zhubnout tím, že podporuje hubnutí, kontroluje hladinu cukru v krvi a snižuje cholesterol. Mrkev je nejoblíbenější zeleninou na světě. Lze je nalézt v mnoha zemích, včetně Číny, Spojeného království, Mexika a Ruska. Mrkev […]
19 Nejlepších Zdrojů Rostlinných Bílkovin Pro Zdraví & Výkon!

Bílkoviny jsou pro naše tělo nezbytnou makroživinou. Pomáhá budovat a udržovat svalovou hmotu a podporuje i další tělesné funkce. Mnoho lidí si myslí, že bílkoviny lze získat pouze z masa nebo mléčných výrobků, ale není tomu tak. Existuje spousta rostlinných zdrojů bílkovin, které mohou být stejně účinné. Pokud chcete do svého jídelníčku přidat více bílkovin, […]
Teplota v Mase Při Uzení! Kompletní Návod Pro Správnou Teplotu!

Pokud jde o uzení masa, možná jste už slyšeli frázi „nízká a pomalá teplota“, ať už jste začátečník nebo zkušený grilér. To jednoduše znamená, že teplota v udírně je udržována na nízké úrovni, zatímco doba přípravy se prodlužuje. Jaká je ale vnitřní teplota masa při uzení? Podívejme se na to blíže. Vhodné teploty a čas […]
Pomelo: Jak pomáhá s hubnutím! [Zdravotní účinky, Vitamíny & Kalorie]
![Pomelo: Jak pomáhá s hubnutím! [Zdravotní účinky, Vitamíny & Kalorie] 5 Pomelo: Jak Pomáhá S Hubnutím!](https://bechermarket.cz/wp-content/uploads/2021/12/pomelo-vitaminy-1024x536.jpg)
Pomelo je druh citrusového ovoce, které se pěstuje v teplých a vlhkých tropech. Je nejvíce populární pro svou tropickou, sladkou a kyselou chuť. Ovoce Pomelo má vysoký obsah vody, kolem 90 % své hmotnosti, což z něj dělá vynikající potravinu nebo šťávu. Má také vysoký obsah antioxidantů, stejně jako avokádo. Vzhledem k tomu, že si […]
Nadýchaná jogurtová bábovka recept: Do trouby i do hrníčku!

Ndýchaná jogurtová bábovka je nebeská pochoutka, která je známá již po staletí. Je snadný na přípravu a upečený za pouhých 30 minut, takže je ideálním dezertem pro líný den. Vše, co potřebujete, je 6 jednoduchých ingrediencí, které najdete v každém obchodě s potravinami. Pokud nemáte tolik času máme pro vás i recept na jednodušší verzi […]
Pistácie v těhotenství a při kojení: Jsou zdravé, či ne?

Pistácie jsou skvělou svačinkou pro těhotné ženy. Obsahují látky prospěšné pro maminku i dítě a jsou dobrým zdrojem bílkovin a vlákniny. Doporučená dávka je hrst pistácií denně, ale nezapomeňte si vybrat nesolené pistácie, abyste se vyhnuli nadměrnému množství soli.Užijte si to! Zdravotní účinky pistácií jsou dobře známé, ale mohou si je dopřát i těhotné ženy? […]
Zakalený vývar – Jak ho rychle a bez námahy vyčistit!

Čištění polévky je samo o sobě skutečnou výzvou. Ale objevili jsme chytrý způsob, jak toho dosáhnout, aniž bychom potřebovali speciální čisticí zařízení nebo drahé produkty. Vývar je pokrm skládající se z různých ingrediencí s cílem, aby vypadal chutně a chutně. Ve vývaru záleží na barvě a vzhledu, proto také na kvalitě ingrediencí. Poprvé to není […]
Proč a Kdy Nejíst Banány & Kdo By Je Měl Vyřadit Z Jídelníčku!

Banány jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce na světě, ale mohou způsobit některé zdravotní problémy, o kterých byste měli vědět. Banány jsou dobrým zdrojem draslíku a vlákniny a jsou také bohaté na vitamín B6, C, hořčík a mangan. Mají dokonce stopová množství železa! Kdo by neměl jíst banány: – Jestliže máte onemocnění ledvin nebo selhání […]
Třtinová Melasa: Účinky, Vedlejší Účinky & Nutriční Informace

Toto přírodní sladidlo se vyrábí ze šťávy z cukrové třtiny a má bohatou chuť, kterou lze použít místo jiných sladidel. Je také dobrým zdrojem minerálních látek, jako je hořčík, draslík a vápník.Třtinová melasa pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšuje trávení a zmírňuje zácpu. Předpokládá se, že má také protizánětlivé účinky. Třtinová melasa je přírodní […]